Bum Bum – уред за обликување на задникот

3.990,00 ден 2.480,00 ден со вклучен ддв

Конечно може да имате цврст и затегнат задник каков што отсекогаш сте сакале со БАМ БАМ. Тој користи технологија на електро-мускулна стимулација. Бежичен е, преносен и претходно програмиран за апсолутно погодни вежби за мускулите на задникот.

Одберете од 15-те различни интензитети на вежбање со контролното копче и дозволете 23-минутната програма да ви направи целосен сет од вежби за оформување и затегнување на задникот во удобноста на вашиот дом.

Конечно може да имате цврст и затегнат задник каков што отсекогаш сте сакале.

 

Продадено!

MKD Македонски денар