Bio Clean Active – универзално средство за чистење

1.490,00 ден 990,00 ден со вклучен ддв

Био Клин Актив е универзален препарат за чистење на целата куќа којшто чисти, полира, конзервира и дезинфицира. Погоден е за кујната, бањата, туш кабината, дограмата, штицата за сечкање, дури и за целосно чистење на автомобилот и мотоциклот. Нема веќе напорно триење и загушувачки мирис од јаките средства за чистење, затоа што Био Клин Актив е целосно природен, безбеден за употреба и со пријатен мирис.

Продадено!

MKD Македонски денар