Александар екстра душек

5.100,00  ден 9.900,00  ден со вклучен ддв

Душекот Александар екстра заради густината на материјалот и квалитетот на изработка обезбедува удобност при спиењето и голема еластичност. Увозното платно штепувано со антиалергски кофлин е најважната состојка што овој душек го прави еден од најпродаваните производи, а вентилите на двете страни овозможуваат ефикасен проток на воздух низ самиот душек и добра вентилација.

Исчисти