Alcachofa De Laon – напивка за слабеење

2.480,00 ден 1.980,00 ден со вклучен ддв

Alcachofa De Laon е единствениот производ за слабеење кој ја содржи срцевината од артичока.

Силата на артичоката е во уникатната концентрација откриена во нејзината срцевина, преку која на 100% природен начин телото ви се пречистува од токсините, ги согорува мастите и се отстрануваат задржаните течности.

На залиха